Wat we doen

Doen we met passie

Wat we doen

Het is onze passie om bedrijven te helpen, dat is inmiddels wel duidelijk! Perfecte klantcontactmomenten, wij zijn er meer dan gevoelig voor. Waarom? Omdat elk moment telt, JIJ kan het verschil maken in jouw bedrijf voor jouw klanten. Hoe? Door ervoor te zorgen dat jouw klantstrategie past bij jou(w bedrijf). En natuurlijk ook door de contactmomenten net iets anders, beter, leuker én perfect te maken. Vind jij jouw klanten ook belangrijk, net als wij? 

Wij kunnen jou op verschillende manieren helpen. Jouw “hulpvraag” bepaalt welke dienst van MINT. het beste bij jouw bedrijf past. Bekijk hieronder alvast een aantal mogelijkheden.

  • Zelf aan de slag met jouw klantstrategie op de momenten dat het jou uitkomt? Dan past ons online programma de Customer House Challenge perfect bij je!
  • Wil jij de dromen van jouw bedrijf omzetten in concrete doelen en acties? Schakel ons dan in voor een strategiesessie waarin we samen met jou brainstormen en je tips en adviezen geven voor een doelgericht plan.
  • Welk visitekaartje laat jouw bedrijf (online) achter? Laat ons naar jouw bedrijf kijken door de ogen van jouw (potentiële) klant en vraag de online scan aan.
  • Leuk zo’n klantstrategie! Maar hoe neem je jouw team daar op een leuke manier in mee, zodat het ook echt gaat leven? Ga dan aan de slag met de MINT your step box of kies voor een van onze workshops of trainingen.
  • Houd jij van shoppen, maar puilt je kledingkast eigenlijk wel uit? Kijk dan in onze webshop vol met producten en diensten die je uiteindelijk ook echt geld gaan opleveren. 😉

Spreekt een van de mogelijkheden je aan of wil je er meer van weten? Klik dan hieronder op de verschillende diensten of neem dan contact met ons op. Vinden we leuk!

Onderstaande mogelijkheden geven een idee van wat we voor je kunnen betekenen, maar daar houdt het niet op! Hebben wij jou met deze mogelijkheden geïnspireerd, maar zie jij andere mogelijkheden voor een samenwerking met ons? We gaan graag de uitdaging aan!