MINT. in Malaga!

Als jij Daniëlle en/of mij volgt via social media dan heb je er waarschijnlijk al iets van meegekregen….. Daniëlle en haar gezin hebben al een hele tijd een droom, hebben hun hart gevolgd en hun droom waargemaakt. Ze zijn geëmigreerd naar Spanje!

Begin september ben ik bij Daniëlle in Malaga geweest samen met meerdere onderneemsters en hebben we tijdens een worqation gewerkt AAN ons bedrijf. En wat was het fijn om Daniëlle daar te zien. Aan alles merkte ik dat dit voor haar de allerbeste keuze was! En nu zal je misschien denken, okay super voor haar! Maar hoe gaat dat dan met MINT.? 

Afgelopen corona periode was voor velen van ons een uitdaging. Ook wij hebben gekeken naar onze producten en diensten en hoe wij deze periode door konden komen en wat dat zou betekenen voor de toekomst. Nu is het zo dat wij voor corona al wisten dat wij ook diverse diensten van ons in een online jasje wilde steken en het afgelopen jaar heeft ons er toe gedwongen dit in een stroomversnelling te ontwikkelen. En dat is gelukt! Dus toen Daniëlle mij met pijn in haar buik vertelde dat ze ging emigreren en ik natuurlijk superblij voor  haar was, (want wie kan nou niet gelukkig zijn voor iemand die haar dromen volgt?) wisten we al snel hoe we het gingen aanpakken!

Jij als ondernemer kunt bij ons terecht voor o.a. de Customer House Challenge, de Online Scan, online klantstrategie sessies maar ook online trainingen voor je team
En natuurlijk zullen wij op aanvraag ook nog steeds LIVE trainingen kunnen geven aan groepen, Marijke is immers nog steeds in Nederland en Daniëlle komt af en toe ook deze kant op. 

En weet je wat ons nu helemaal tof lijkt! Dat wij onze klanten ook de ervaring van Danielle kunnen laten proeven en jou mee kunnen nemen naar Malaga waar jij tijdens een worqation kunt werken aan jouw klantstrategie EN kunt genieten van het mooie Spanje. We zijn druk bezig om hiervoor een programma te maken, maar als je nu al weet, dat is echt iets voor mij! Zet dan je naam op de lijst van geïnteresseerden via deze link. Zodra we het programma klaar hebben en deze gaan aanbieden ben jij de eerste die we op de hoogte stellen hiervan!