Over MINT.

Nice to meet you!

About MINT.

Wij, Daniëlle Idema en Marijke Maatkamp, hebben in 2018 MINT. opgericht. MINT is ontstaan vanuit een verlangen van ons allebei om een bedrijf op te bouwen dat andere ondernemers helpt bij het zichtbaar en voelbaar maken van hun klantstrategie. En dat doen we op een laagdrempelige praktisch toepasbare manier.

De naam MINT is niet zomaar gekozen. MINT is pakkend en kort, staat voor fris, vriendelijk, toegankelijk en is sprekend. Daarnaast is mint ook nog 1 van de gastvrijheidssymbolen, denk maar aan een pepermuntje dat je vaak krijgt als je hebt gegeten in een restaurant.  

Is het je opgevallen dat de punt in het logo niet op de i staat, maar achter de naam? Dat is omdat wij de puntjes niet alleen op de i zetten, maar juist daar waar nodig. 

We werken met diverse experts. Hierdoor krijgt onze klant het BESTE antwoord op zijn of haar vraag als het gaat om het optimaliseren van de klantstrategie en het creëren van perfecte contactmomenten.

Hoe we werken

Wij helpen bedrijven het verschil te maken. Dit doen we met impact! Team MINT helpt bedrijven bij het creëren van een zichtbare en voelbare klantstrategie. Hoe? Door onze kennis te delen op een enthousiaste manier én door bedrijven te inspireren en te motiveren aan de slag te gaan! Dit doen we op onze (eigen)wijze door producten en diensten te leveren die net even een tikkeltje anders zijn. Wij hebben ook diverse online mogelijkheden waardoor ondernemers zelf in hun eigen tijd aan de slag kunnen gaan, praktisch toch?

Voor wie werken we?

Voor ondernemers die wel weten dat het belangrijk is hun klanten centraal te stellen, maar daar wel een beetje hulp bij kunnen gebruiken. Ofwel, ben jij een ondernemer of manager die worstelt met deze vraag en wil jij aan de slag met jouw klantstrategie om echt fans te creëren? Wij helpen graag!

En wie ben jij?

Nu wij al heel veel verteld hebben over ons, zijn we natuurlijk ook nieuwsgierig naar jou! Wie ben je, waarmee kunnen we je helpen? We komen graag in contact met jou! Via onze contactpagina kom je er precies achter hoe. Of wil je direct al weten wat een aantal van onze mogelijkheden zijn? Kijk dan hier hoe we je zouden kunnen helpen.

It’s MINT to be…

Omdat we het leuk vinden dat ons eerste contactmoment met jou is gelegd (je bent immers op onze website!) geven we je graag een cadeautje. Klik op deze link, vul je naam & e-mail adres in (meer hebben we niet nodig) en wij sturen jou het e-book: De 5 onmisbare redenen om van jouw klanten fans te maken!

De gezichten achter Mint

Daniëlle Idema

Mijn passie voor gastvrijheid, het ontzorgen van mensen en het hen naar de zin maken, zorgen ervoor dat ik het werk doe wat ik het allerleukst vind. Van daaruit is ook MINT ontstaan! Wil je meer weten over mij?

Marijke Maatkamp

Vanuit MINT kan ik doen wat ik het leukst vind: het helpen van individuen en teams vanuit een Hospitality gedachte vanuit ondernemerschap, is voor mij de perfecte combinatie! En om dit samen met Danielle te mogen doen maakt elke MINT dag nog leuker!

Klanten aan het woord