Worqation klantstrategie in Málaga!

Alle diensten

Ga jij met ons mee? Stap uit de dagelijkse hectiek om eindelijk alles los te laten en je volledig te focussen op jouw klantstrategie. 

Where you are a year from now is a reflection of the choices you choose to make today…

Als ondernemer werk je hard om alle ballen in de lucht te houden en je rent van hot naar her voor je bedrijf.

Je krijgt veel energie van alles wat er gebeurt en je bent niet te stoppen. Als je dan eindelijk ’s avonds laat op de bank zit, heb je geen tijd of zin meer in die geweldige ideeën die nog uitgewerkt moeten worden of je briljante toekomstvisie. Nee, dan wacht namelijk je administratie, je partner of gewoon Netflix (ja, dat mag best). 

En zo gaat het al een tijdje… Stiekem al wat langer dan jouw bedoeling is. Weet je? Jij bent niet de enige, echt niet. Wij begrijpen dit.

Wat jij nodig hebt is een Worqation! 

Een moment voor jezelf, even een paar dagen weg van alle drukte om je goed te kunnen focussen. Op jouw business en jezelf. Alleen? Nee, samen met MINT en andere ondernemers met een enorme drive, die weten waar jij tegenaan loopt, waar je van kunt leren en die wat van jou kunnen leren. Omdat je uit je vertrouwde omgeving bent en samen met gelijkgestemden kan je veel makkelijker met andere ogen naar jouw business kijken. Wees voorbereid op heel veel; ‘Oh, heb jij dat ook?’ en ‘Ja, inderdaad!’. Veel herkenbare struggles en uitdagingen, maar ook dikke vette lol met elkaar. En dat allemaal in een luxe accommodatie onder de Spaanse zon tijdens onze 5-daagse trip…

De worqation staat gepland van 22 tot en met 26 juni, er is een maximaal aantal plekken beschikbaar, wees er dus op tijd bij!