Strategiesessie

Alle diensten

Hoe gaat het in zijn werk:

Tijdens de anderhalf uur die we voor jou plannen gaan we samen sparren over klantdoelen, de struggles en uitdagingen die hierbij komen kijken, het neerzetten van een goede strategie die past bij jouw bedrijf en natuurlijk ook de cijfers die hiermee samenhangen. Want écht resultaat haal je veel gemakkelijker als je niet alleen weet wat je doet, maar ook hoe je dat doet. Daarmee kun je het verschil maken voor jouw klant en verwachtingen gaan overtreffen.

Van tevoren sturen wij jou een vragenlijst ter voorbereiding voor jezelf maar ook voor ons! Ook bekijken we jouw bedrijf van tevoren alvast online, door de ogen van de klant. Zo hebben wij alvast een eerste indruk van jou en jouw bedrijf.

Zolang de maatregelen rondom Covid19 nog streng zijn plannen we de sessie online. Jij zorgt voor een laptop, ipad of pen en papier tijdens het gesprek (let op we gaan snel, dus als je wilt schrijven is dat een uitdaging😉) We gaan in op jouw vragen van de vragenlijst en de vragen die je tijdens het gesprek hebt. Je mag ons alles vragen! Vaak gebeurt het dat als we eenmaal “aan” staan we vanzelf tot briljante ideeën komen samen met jou!

Ons doel is jou voldoende kennis, inspiratie, tools en praktische handvatten te geven om te kunnen starten met een plan voor jouw klantstrategie.

Is dit wat je zoekt? Wordt jij hier ook nu al blij van? Dan zijn wij vast een perfecte match!

In de shop vind je een nog uitgebreidere omschrijving van deze sessie en kan je een sessie plannen. Zodra jij de sessie hebt aangeschaft nemen wij contact met je op om een datum te prikken.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina!