Mint your step box

Alle diensten

De Mint your step box “to happy customers”

Wij van Team MINT geloven stellig dat werken aan perfecte klantcontactmomenten een continue proces is en een onderwerp waar je als team samen volledig voor moet gaan. Jij als ondernemer of manager kunt het niet alleen, je hebt je team nodig. Maar JIJ bent wel de drijvende kracht, inspirator, motivator en HET voorbeeld voor jouw team.

Natuurlijk kan een training of workshop, over gastvrijheid, klantbeleving of klantcontactmomenten, helpen om het vuurtje weer aan te wakkeren en aan de slag te gaan met het creëren van de juiste klantbeleving. Maar de praktijk leert ons dat we na een training of workshop snel geneigd zijn weer te vervallen in onze dagelijkse routine. Ongewild liggen alle goede bedoelingen en motivatie om de klant centraal te stellen en niet uit het oog te verliezen al snel weer op de plank.

Juist om deze reden heeft Team Mint de Mint your step box ontwikkeld.

Een toolkit (box) met korte en langere opdrachten om elke dag een impuls te geven aan een klantgericht team!

Deze Box inclusief een handboek boordevol tips, inspiratie en oefeningen geeft jou als manager, leidinggevende, supervisor, trainer of ambassadeur handvatten om het team verder te brengen en uit te dagen om van elk contact met de klant een succes te maken.  

Jij als ondernemer bent een belangrijke schakel in het succes van de klanttevredenheid in jouw bedrijf en met deze box gaan wij het voor jou een stukje makkelijker maken om je team te enthousiasmeren.  

Inspireer je team en neem ze mee in de mooie wereld van klantgerichtheid! Voor verandering, zeker in gedrag, heb je soms geduld, tijd en veel herhaling nodig. In deze box zitten diverse tools waarmee jij op diverse manieren en gedurende een langere periode klantgerichtheid Top of Mind kunt houden bij jouw team.  

Ja, dat is echt iets voor mij en mijn team! Hoe kan ik deze box gaan gebruiken?

Er zijn twee manieren waarop je aan de slag kunt gaan met deze box.

Optie 1

Ben jij een echte doe-het-zelver heb jij al ervaring met het begeleiden van een team met de genoemde onderwerpen en ben jij zelf super gemotiveerd aan de slag te gaan?

Dan sturen wij jou de Mint your Step Box op met een begeleidende brief en kan je direct aan de slag!

Optie 2

Ben jij super enthousiast om aan de slag te gaan, maar wil je heel graag hulp bij de opstart zodat je vol van informatie en kennis je team kan motiveren ook aan de slag te gaan met de box?

Daarvoor is de speciale training, “Train de trainer to Mint your step” ontwikkeld.

Wat is de investering?

Optie 1

Als je direct zelf aan de slag gaat en wij jou de Mint your step Box toesturen dan kost dat jou slechts € 295,00. Jij bent dan in een handen van een zeer uitgebreide box waarmee jij de aankomende maanden aan de slag kunt met jouw team.

Wat is nog meer inclusief?
 • In een begeleidende brief geven wij jou tips over hoe jij deze box het beste in kunt zetten
 • Voordat je aan de slag gaat en je al het materiaal bekeken hebt en het handboek hebt doorgenomen, kan je een telefonische afspraak met ons inplannen waarin je alle vragen nog eens kunt stellen om jou nog beter op weg te kunnen helpen
 • Vanaf het moment dat je de box aanschaft wordt je opgenomen in de speciale mailinglist waarin alleen ondernemers en managers in opgenomen worden die ook een BOX hebben aangeschaft. Je ontvangt dan af en toe van ons nog extra tips en motivatie (ofwel een stok achter de deur 😉) om continue aan de slag te blijven gaan met jouw team.
 • Heb je de box ontvangen, doorgenomen en vind je het toch fijn de training “Train de trainer to Mint your step” te volgen? Je ontvangt dan € 300,00 korting op deze training.
 • Omdat wij het super vinden dat jij aan de slag gaat met het creëren van perfecte klantcontactmomenten met jouw team en jij de box daarom hebt aangeschaft, ontvang jij bij de eerstvolgende aankoop (Webshop is coming soon!) 10% korting op het aanschaffen van 1 van de MINT your step producten.

Optie 2

De training “train de trainer to Mint your step” bestaat uit 2 dagdelen en is inclusief de BOX t.w.v. € 295,00. De training bedraagt € 499,00. Gedurende het jaar worden er meerdere data gepland waarop deze trainingen worden aangeboden. De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers.

Wat kan je verwachten van de trainingen?
 • In de eerste sessie delen wij volop onze kennis over onderwerpen als klantgerichtheid, klantbeleving, klantcontactmomenten en gastvrijheid.
 • Na de eerste sessie krijg je een opdracht mee om te oefenen in de praktijk.
 • Na ongeveer 3 weken is de tweede sessie.
 • In de tweede sessie gaan we volop aan de slag met de inhoud van de box, ga je aan de slag met diverse opdrachten en doen wij met jou diverse oefeningen vanuit het handboek. We geven daarbij ook steeds tips hoe je kunt variëren met de opdrachten en wanneer je ze zou kunnen doen met je team.
 • De trainingen zijn interactief, afwisselend en zodanig ingericht dat de focus op jouw leerproces ligt en jij voldoende zelfvertrouwen krijgt om aan de slag te gaan met jouw team!
Wat is nog meer inclusief?
 • Voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat met je team met de box, kan je nog een telefonische afspraak met ons inplannen waarin je alle vragen nog eens kunt stellen om jou nog beter op weg te kunnen helpen;
 • Vanaf het moment dat je de training hebt voltooid wordt je opgenomen in de speciale mailinglist waarin alleen ondernemers en managers opgenomen worden die ook een BOX hebben aangeschaft. Je ontvangt dan af en toe van ons nog extra tips en motivatie (ofwel een stok achter de deur😉 ) om continue aan de slag te blijven gaan met jouw team;
 • Je ontvangt van ons een gratis boek gericht op klantgerichtheid, welke? Dat kunnen we pas beslissen als we met jou aan de slag gaan, wij kiezen een boek waarvan wij denken dat deze het best bij je past!
 • Omdat wij het super vinden dat jij aan de slag gaat met het creëren van perfecte klantcontactmomenten met jouw team, ontvang jij bij de eerstvolgende aankoop (Webshop is coming soon!) 10% korting op het aanschaffen van 1 van de MINT your step producten.

Ervaringen

Wij zijn ervan overtuigd dat deze BOX jou kan helpen, jij ook?

Wij zijn ervan overtuigd dat de Mint your step box (met of zonder training) van toegevoegde waarde is als jij met jouw team aan de slag wil gaan. Omdat het een gezamenlijke effort is, je team klantgerichter wordt, je de klantcontactmomenten optimaliseert en hierdoor je klanten centraal stelt, zal dit resulteren in tevreden klanten en uiteindelijk een beter resultaat!

Wat kan ik me voorstellen bij de inhoud van de box?

In de box tref je een handboek waarin tot in detail omschreven staat hoe je de box en de tools gebruikt. Ook tref je meer dan 20 opdrachten en diverse variaties op de opdrachten in het handboek. De tools bestaan uit inspiratiekaarten, complimentenkaarten, feedbackkaarten, diverse posters en een stappenteller zodat jij de stappen naar een klantgericht bedrijf zelf bij kunt houden met je team.

Wil jij testen of deze box echt iets voor jou is? Wij delen graag alvast 1 van de opdrachten uit het handboek met jou. Dit is een opdracht waarbij je geen tools nodig hebt en we jou direct toe kunnen mailen. Benieuwd? Klik dan hier en wij sturen jou 1 van de opdrachten!

Wil je de box aanschaffen en/of ook de training volgen? Neem dan contact met ons op, en we bespreken jouw keuze. Of kijk in onze webshop, daar kan je de box direct bestellen!