Inspiratiegesprek

Alle diensten

Hoe gaat het in zijn werk:

Tijdens de anderhalf uur die we voor jou plannen gaat het over jou en jouw bedrijf. Jouw struggles, jouw uitdagingen, jouw klanten, jouw cijfers, jouw doelen.

Van tevoren sturen wij jou een vragenlijst ter voorbereiding voor jezelf maar ook voor ons! Ook bekijken we jouw bedrijf van tevoren alvast online, door de ogen van de klant. Zo hebben wij alvast een eerste indruk van jou en jouw bedrijf.

Jij neemt een laptop, ipad of pen en papier mee tijdens het gesprek (let op we gaan snel, dus als je wilt schrijven is dat een utidaging😉). We gaan in op jouw vragen van de vragenlijst en de vragen die je tijdens het gesprek stelt. Je mag ons alles vragen! Vaak gebeurt het dat als we eenmaal “aan” staan we vanzelf tot briljante ideeën komen samen met jou!

Ons doel is jouw voldoende inspiratie, tools en praktische handvatten te geven om jouw dienst of product het allerbeste onder de aandacht te brengen bij de klant, zodat het gaat werken als een klantmagneet!

Is dit wat je zoekt? Wordt jij hier ook nu al blij van? Dan zijn wij vast een perfecte match om te werken voor jouw klanten.

Normaliter vragen wij voor een inspiratiegesprek 295,00. Tijdelijk bieden wij dit inspiratiegesprek aan à € 195,00 waardoor jij:
  • Direct met Danielle en Marijke in gesprek kunt gaan en gebruik kunt maken van hun enthousiasme
  • vol inspiratie jouw bedrijf weer ingaat
  • nieuwe ideeën hebt om aan de slag te gaan voor jouw klanten
  • praktische tools en tips in handen hebt en deze ook direct toe kan passen

Deze investering levert jou zeker resultaat op als jij bereidt bent te investeren in dit gesprek, de tijd en het implementeren van de nieuwe ideeën.

Dit inspiratiegesprek is te plannen via onze shop. Zodra jij deze hebt aangeschaft nemen wij contact met je op om een datum te prikken.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina!